Werken bij Ecoplan Groen

Kijk hier naar het verhaal van Jimmy

Ecoplan Groen BV is sinds 1994 gevestigd op de Groenedijk 18 te Capelle aan den IJssel. Wij zijn een hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf en met name actief in de regio Rijnmond. Duurzaam kwaliteitsbeheer en het vakkundig inrichten van bedrijfstuinen is onze kracht. De bedrijfscultuur is een belangrijke bouwsteen voor Ecoplan Groen. Werknemers zijn in vaste dienst en hebben doorgaans ook lange dienstverbanden. In samenwerking met scholen die opleidingen in de groen sector verzorgen wordt ons beginnend personeel opgeleid tot zelfstandige hoveniers. Ecoplan groen is erkend lid van SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en van GSG (Regionale School Praktijkonderwijs).

Doordat wij voornamelijk als lokale onderneming actief zijn staan wij dichtbij onze klant. Wij hebben door de jaren heen een sterke band met onze klanten opgebouwd. Naast dat wij voor particulieren werken, werken wij ook veel voor bijv. bedrijven, instellingen, gemeenten, Verenigingen van Eigenaren, recreatie- en waterschappen en projectontwikkelaars.
Doordat wij een sterke samenwerking hebben met Van Delft Infra BV kunnen wij ook gevarieerder werk aannemen waarbij bijv. infra- en rioolwerk kan worden meegenomen. Samen met Niessink Service vormen wij een sterke drie-eenheid die elkaar op veel vlakken aanvullen.

Zie jij het ook wel zitten om deze werkzaamheden uit te voeren in een omgeving waar doorgroeimogelijkheden genoeg zijn?
Dat komt goed uit, want wij hebben nog vacatures open staan!

Vacatures

Aankomend hovenier

Zet jij graag de bloemetjes buiten? Misschien is het hovenierschap wat voor jou!​

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een baan, maar staat er geen passende vacature tussen?

Liever een kijkje nemen bij één van onze andere bedrijven?