Weten met wie je werkt

Over ons

Weten met wie je te maken hebt

Wie zijn wij

De Van Delft Groep bestaat operationeel uit vier zelfstandige bedrijven, te weten Vugtdak dakbedekking Ridderkerk, Niessink service, Ecoplan Groen en Van Delft Infra Capelle aan den IJssel. Deze vier onderdelen zijn geheel zelfstandige bedrijven die werkzaam zijn in heel Nederland met als zwaartepunt de randstad. Door de verschillende disciplines van iedere onderneming tezamen vormt de Van Delft Groep een fullservice onderneming voor de nieuwbouw en het onderhoud van alle soorten vastgoed en buitenruimtes. Niet zelden werken de verschillende onderdelen gezamenlijk aan één project waarbij de korte communicatie natuurlijk een succesfactor van belang is. Voor vakgebieden die wij zelf niet beheersen werken wij samen met vaste contractpartners.

Mensen

De Van Delft Groep bestaat natuurlijk vooral uit medewerkers die ieder met zijn eigen kennis en kunde dagelijks een bijdrage levert aan de realisatie van mooie project voor onze opdrachtgevers.

De ontwikkelingen op het gebied van het duurzamer maken van de woon- en werkomgeving qua energie en milieu zorgen ervoor dat op de werkterreinen waar de Van Delft Groep actief is enorme uitdagingen liggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het geschikt maken van daken voor zonnepanelen, het gasloos verwarmen van woningen, het toepassen van klimaat adaptieve terreininrichting en het transformeren van onze (ondergrondse) infrastructuur. 

Voor al deze uiteenlopende maar wel elkaar versterkende maatregelen hebben wij nu en in de toekomst vaktechnische medewerkers nodig. Daarom is gezamenlijk het personeelswervinginstrument “Meteenwerken” gestart. Hiermee bieden wij iedereen die interesse heeft in het toekomstbestendig maken van onze woningen, werkruimte en leefomgeving de mogelijkheid om te onderzoeken waar zijn of haar mogelijkheden liggen.

Misverstanden de wereld uit

Wij willen met Meteenwerken ervoor zorgen dat anders wordt gekeken naar werken binnen de technische bouw. Enorm veel misvattingen worden keer op keer herhaald, daarnaast biedt een loopbaan in de technische bouw uiteenlopende kansen welke maar niet benoemd worden of onbekend zijn. De (doorgroeimogelijkheden binnen onze bedrijven en binnen de branche zijn enorm. Hierbinnen zal robotisering en digitalisering ook zorgen voor nieuwe mogelijkheden, waardoor het werk efficiënter en aangenamer uitgevoerd kan worden. Daar hebben wij jullie keihard voor nodig! Zowel voor nu als voor de toekomst. 

Ben je nog niet overtuigd?
Bekijk dan onze promovideo!

Vacatures

Aankomend grondwerker

Werk jij graag met grof geschut? Misschien past een baan als grondwerker bij jou!​

Aankomend hovenier

Zet jij graag de bloemetjes buiten? Misschien is het hovenierschap wat voor jou!​

Allround dakdekker / Voorman

Ben jij de ervaren dakdekker die deze vacature dekt?​

Allround loodgieter

Zakt het lood jou niet in de schoenen bij een flinke klus?​