Meteenwerken met een BBL-opleiding

Werken in de technische bouw

Direct geld verdienen met het werken-leren-traject?

Bij Meteenwerken doen wij onze naam eer aan door bij ons in de omgeving Groot-Rotterdam het werken-leren-traject aan te bieden. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de studie direct de handen uit de mouwen te steken. Aan het einde van de opleiding heb jij een zeer waardevol mbo-diploma. Ook heb je direct een enorme hoeveelheid aan praktische werkervaring binnen een branche met voldoende doorgroeimogelijkheden. Uiteraard is het belangrijk om niet te vergeten dat je met het werken-leren-traject direct geld verdient.

Meteenwerken met een BBL-opleiding

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. De keuze voor een BBL-opleiding is zeer aantrekkelijk voor personen die meteen aan de slag willen. Naast deze baan volg je één, of maximaal twee dagen in de week lessen op school die ook aansluiting hebben met wat je in de praktijk doet. Om een BBL-opleiding te kunnen doen moet het bedrijf waar jij actief bent benoemd worden als erkend leerbedrijf. Bij Meteenwerken zijn al onze bedrijven een erkend leerbedrijf waardoor een BBL-opleiding altijd mogelijk is.

Waarom kiezen voor BBL bij jou past:

Leren in de praktijk, veel werkervaring

Vanaf 16 jaar al aan de slag

Voordelig lesgeld door BBL constructie

Indeling: 80% werken – 20% school

Direct inkomsten in de vorm van loon

Doorgroeimogelijkheden binnen onze bedrijven

Indeling: 80% werken – 20% school

Direct inkomsten in de vorm van loon

Interne doorgroei-mogelijkheden

Nog niet overtuigd?
Denk aan je toekomst!

De vraag naar technisch personeel blijft de komende jaren stevig doorgroeien, dit blijkt uit een recent trendonderzoek van de Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). In de bouwsector is een stijgende vraag vanuit de markt, waar zij nog maar net aan kan voldoen. Eén van de belangrijkste redenen is het personeelstekort dat momenteel heerst in de bouwsector. 

De gevolgen hiervan zijn groot: bouwprojecten hebben langere wachttijden, de werkdruk ligt hoog en de tarieven van zelfstandig ondernemers stijgen eveneens. Wil je een nieuwe opleiding starten of ben je van plan om jezelf om te scholen? Dan is de bouw misschien iets voor jou.
Eén ding is zeker, de kans op een baan na het afstuderen is erg groot.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wil je meer weten over deze mogelijkheden of ben je opzoek naar een bijpassende BBL-opleiding?
Wij vertellen je er graag meer over. Vul hier het formulier in, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Wat verdien je in de
technische bouw?

De technische bouw in Nederland is een brede branche met veel diverse functies. Jouw functie bepaalt wat je verdient. Wil je weten wat je ongeveer kan verdienen per functie?